20081020_10.jpg

Aamulla Daniel lähti isänsä kanssa Canicrossin SM-kisoihin Bichon kanssa. Alku oli hieman hankala, sillä Danielin vyö oli vääränlainen, eikä sillä saanut startata. Se ongelma ratkesi ostamalla uusi vyö teltasta, jossa myytiin vöitä.

Sitten Bicholta ei löytynyt sirua, vaikka sitä etsittiin kissojen ja koirien kanssa. No siru löytyi lopulta lapaluiden välistä selästä.

Juoksu itsessään sujui hyvin ja sijoituskin oli ihan hyvä saavutus huomioiden sen, että Bicholle tuli kakkahätä kaksi kertaa suorituksen aikana. Se oli kyllä jo kakatettu ennen juoksua, mutta Bicholla suoli toimii aina liikkuessa.

Mutta loppu hyvin kaikki hyvin, Bicho ja Daniel sijoittuivat poikien sarjassa kolmanneksi, mikä oli alkuperäinen tavoite. 

Valokuvia kisoista lauantailta.

***

20.10.2008

Sunnuntain joukkuekisa menikin sitten vähän harjoittelun puolelle. Bicho ei huvittanut juosta sateessa, vaan se hyppäsi auton takakonttiin ja kieltäytyi tulemasta pois sieltä. Juoksuosuuden se juoksi tasaisen varmasti Danielin takana sekä ylä- että alamäet. Aku meni loistavasti, Michaelin aika oli 2 minuuttia alle tavoiteajan. Rousku meni ihan ok.

20081020_03.jpg

Sunnuntain jälkeen, harva canicrossin harrastaja haaveilee villakoirasta rotuna, jonka hankkii seuraavaksi... Lohdutukseksi pesin ja trimmasin Bichon, ehkä sen elämän tarkoitus on vain olla kauniina sohvalla.

Henkilökohtaiset ajat viestissä

20081020_01.jpg20081020_02.jpg