Löysin mielenkiintoisen henkilöprofiilin ja kivat kotisivut, joilla paljon videoita....

Silvia Trkman on agilityssa 9-kertainen Slovekian mestari ja kaksinkertainen maailmanmestari. Hän uskoo, että temppujen opettaminen koiralle opettaa koiralle oppimisen olevan hauskaa. Ohjaajalle temppujen opettaminen koiralle opettaa kuinka koiraa koulutetaan ja kuinka koira saadaan oppimaan. Jos koira osaa 100 temppua, se oppii helposti myös agilityradalla hypyn. <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Kouluttamisen kautta voi pumpata koiran täyteen itseluottamusta, "varmista, että koirasi tietää olevansa maailmanmestari, ennenkuin se on hypännyt ensimmäistäkään estettä agilityradalla".

 

"Tee asiat omalla tavallasi. Kirjat ja videot ovat hyödyllisiä, mutta etsi oma tapasi tehdä asioita. Onko sinulle sanottu, että puomin alastulolle on aina pysähdyttävä?" Silvia ei koskaan pysäytä omaa koiraansa ja hän on voittanut 90% osallistumistaan kilpailuista.

Silvialla on ollut samojedi, pyreneitten paimenkoiria ja border collieita, katso erityisesti kuvien takana olevia linkkejä (about us -> klikkaa kuvia), joissa hän kertoo koiristaan ja itsestään.

 

Silvia toivoi lapsena kovasti omaa koiraa ja koulutti katukoiria oman koiran toivossa. Viimein 11-vuotiaana hän sai samojedin. Mentyään sen kanssa koirakouluun, opettaja kehotti häntä luovuttamaan, koska samojedia ei voi kouluttaa. Silvia ei antanut periksi ja loppu on historiaa.