Darla alias Pöffi alias Sofi on löytänyt sisäisen riiviönsä. Olimme jo kovin huolissamme sen kovin vaisusta olemuksesta, mutta viime yönä sekin ongelma poistui. Darlaa ei nukuttanut yhtään, olihan se jo nukkunut koko päivän tyttäreni vatsan päällä…

Darla löysi porukan heikoimman lenkin helposti. Se meni Niinan luokse ja läppäsi sitä. Niina pöyristyi moisesta kurittomuudesta ja murisi. Darla läppäsi uudestaan, Niina murisi. Niin yö sitten sujui rattoisasti.

Tyttäreni nukkui koirien kanssa yläkerran hallissa lattialla ja moinen kisailu herätti hänet taukoamatta. Mieheni, joka on herkkäuninen, heräsi huitomaan koiria toisistaan erilleen. Tyttäreni yritti nostaa Darlan tyynynsä taakse ja jumittaa sen sinne nukkumaan. Heti tyttöni nukahdettua, Darla kiipesi hänen päänsä yli Niinan luokse ja läppäsi.

Minä nukuin autuaasti, enkä ihan heti herättyäni uskonut kertomuksia Darlan muuttuneesta olemuksesta. Mutta kun pääsin alakertaan, niin siellä Darla juoksenteli riemuissaan, leikki leluilla ja vaani Niinaa. Danan hyökkäykset se oli jo tunnistanut valehyökkäyksiksi ja se kellahtaa vain istumaan hyökkäyksen osuessa kohdalle, jatkaakseen siitä omia touhujaan.

Bichoa se vähän pelkää. Bicho ei kiinnitä siihen mitään huomiota, mutta jos Darla tulee lähelle, se murisee matalasti, jolloin Darla perääntyy välittömästi. Rouskusta Darla on hauska, mutta Darlan mielestä Niina on NIIN paljon hauskempi.

Olen edelleen hieman huolissani sen ruokahalusta, mutta toisaalta jos se jatkaa riehumista tuohon malliin, niin luulisi siinä nälänkin tulevan. Se on laihtunut eilisestä punnituksesta (1380g). Tosin sen vatsa toimii hyvin, sillä ei ole ripulia ja se pissaa normaalisti.