Yael päätti viedä mummot virkistysretkelle Ojanko Cuppiin. Yllä olevassa kuvassa huomaa kuinka pienet  villakoirat istuvat enemmän tai vähemmän kauniisti odottamassa. Sitten voit luoda katseen oikealle ja Windyhän se siinä, miksiköhän Yaelin kädet ovat sen kuonon ympärillä???

Mutta asiaan. Ensin starttasi Dana, se teki puhtaan radan vilkuilematta sivuille tai hyökkimättä ratahenkilökunnan kimppuun, mutta vauhti oli köpöttelyä ja Yael juoksi lähes koko radan sen edellä.

Sitten tuli Niinan vuoro ja aurinko häikäisi. Niina meni lujaa, mutta ihan omia ratoja, virhepisteitä sille kertyi 40, se juoksi väärille esteille ja joutui palaamaan oikealle esteelle. Yael epäili, että vanhuuden kaihi vaivasi (Niina on 11 v.), se häikäistyi, eikä nähnyt putkia.

Mutta olin ällistynyt ajoistamme. Dana oli kaikkein nopein koira mineissä 41,58 ja Niina juoksi ajan 44,07 kaikilla mutkilla. Voittajan aika oli 42,16, toiseksi tullut juoksi ajan 45,72. 

Mummot tempaisivat siis ihan kivat ajat : )

Windyn radoista otin videoklipit, se oli aika mielenkiintoista katseltavaa. Plussan puolella: se irtoaa hyvin ja menee melko lujaa, kontaktit pitävät, putket ovat sen suosikkeja. Pientä viilausta vielä vaatii muuri (Windy hajotti muurin atomeiksi).