Vanhojen vuodevaatteiden keräyslaatikot myymälöissä 1.–28.2.2009 
 
Suomalaisten vuodevaatteiden vaihtoa sekä avunantoa vauhdittaakseen Finlayson ja Pelastusarmeija auttavat kierrättämään vuodetekstiilejä, peitteitä ja tyynyjä 1.-28.2.2009.  Kampanja-aikana Finlayson-myymälöissä, Kodin Ykkösissä, Sokoksissa, Prismoissa, K- Citymarketeissa, Euromarketeissa ja Halpa-Halli- myymälöissä on keräyslaatikot, joihin voi tuoda puhtaita käytettyjä tai käyttämättömiä vuodevaatteitaan. Lähimmän keräyspisteen voi katsoa helposti netistä osoitteesta www.finlayson.fi. Pelastusarmeija toimittaa keräyslaatikoihin tuodut vuodevaatteet suomalaisille apua tarvitseville.

”Pelastusarmeijan kierrätystoiminnalla on pitkä historia Suomessa. Yli 100-vuotinen patakeräystoiminta on kaikille suomalaisille tuttu. Kierrätys ja ympäristöasiat, sekä lähimmäisistä välittäminen ovat suomalaisille entistä lähempänä sydäntä. Olemme olleet erittäin iloisia yhteistyöstä Finlaysonin kanssa ja haluamme välittää suuret kiitokset Suomen kansalle: keräyspisteisiin tuodut siistit vuodevaatteet ovat mahdollistaneet monille lämpimän yön”, kertoo Pelastusarmeijan avustava sosiaalisihteeri Gun-Viv Glad-Jungner.  
 
”Finlayson haluaa jatkaa suomalaisten hyvän unen asiantuntijana tarjoamalla entistä laadukkaampia kotimaisia vuodevaatteita erilaisille nukkujille. Familonin peitteet ja tyynyt sekä Finlaysonin vuodetekstiilit ja vuoteet sopivat myös allergisille. Olemme tehneet jatkuvaa
yhteistyötä Allergia- ja Astmaliiton kanssa jo vuodesta 1996 ja olemme nykyaikaisten, terveellisten ja ympäristömyötäisten materiaalien käytössä edelläkävijä Suomessa. Tuuletus-kampanjan avulla tarjoamme suomalaisille luontevan mahdollisuuden vaihtaa omat käytössä kuluneet vuodevaatteet uusiin ja auttaa samalla niitä, jotka ovat elämässään avun tarpeessa”, toteaa Finlaysonin myyntipäällikkö Jaana Salmi.

Lähde