20080528_22.jpg20080528_21.jpg

Eräs tuttavani mailaili kasveista ja sai minut muistamaan takapihani, joka on jo odottanut laittajaansa muistaakseni viikon tai pari. Ruukut ja mullat ovat olleet valmiina, mutta inspiraatiota ei ole löytynyt...

Tavoite oli siis vaihtaa muoviamppelit takorautaisiin. Tätini mainosti minulle kookoskankaisia takorauta-amppeleita jo lähes kuukausi sitten, mutta niiden löytyminen olikin yllättävän vaikeaa. Kukat kuulemma viihtyvät niissä mainiosti ja ne päästävät hyvin ylimääräisen kosteuden läpi.

Surffasin netissä ilman mainittavampaa menestystä... Kävimme mm. Plantagenissa, he kyllä tiesivät mistä puhuin, mutta heillä ei ollut ko. amppeleita. Sitten kävimme Bauhausissa ja siellä oli amppeleita, mutta hinta oli yli kolmekymppiä kappale... Ajattelin laittaa haluamani amppelin harkintaan. Sitten kävimme Kodin Anttilan puutarhaosastolla ihan muista syistä ja sieltä löytyi haluamiani amppeleita alle kympin kappale.

Mutta nyt siis auringon paistaessa sain kukat siirrettyä uusiin amppeleihin ja mullaksi olin ostanut kesäkukkamultaa, jossa on kastelukiteitä. Syynä multaan on, että kerran jo  melkein tapoin kukat, kun olin unohtanut evästää kotiväkeä niiden kasteluun ollessani itse matkalla. Onneksi upotushoito tehosi ja orvokit heräsivät uudelleen eloon.

20080528_20.jpg