p2.jpg

Reissattuani 15 tuntia, vihdoin perillä Chengdussa, pandojen kaupungissa. Tämä on tänä vuonna jo kolmas kerta kun olen täällä.

Lento meni hyvin ja koska se oli yölento, nukahdin melkein heti koneen noustua ja heräsin vasta lähes perillä. Lennon haastavin osuus oli lentolaukkuni nostaminen ylähyllylle, se painaa vajaa kymmenen kiloa ja kone oli niin iso, että vaikka laukku oli suorilla käsivarsilla pääni yläpuolella, en edes varpaille nousemalla ylettänyt laittamaan sitä hyllylle. Huojuttuani siinä aikani korkokengilläni laukku pääni päällä, joku mies auttoi laukun paikoilleen.

Kapteeni kertoi, että lennämme pohjoista kautta poikkeuksellisesti suotuisten tuulten takia. Tuulikomponentti oli tuolla reitillä 100 km/h eli liitelimme sen verran vauhdikkaasti, että kokonaislentoajasta tippui puolisen tuntia pois.

Tulimme Pekingin uuteen terminaaliin ja se on iso. Se on myös hieno ja selkeä kaikin puolin. Pääsin helposti Chengdun lennolle ja muutamaa turbulenssia lukuunottamatta, matka sujui joutuisasti ja pääsin perille ja hotelliin.

Hotellissa avasin skypen ja kotona kaikki on ok. Yleensä pidän hotellissa ollessani linjaa koko ajan auki kotiin, se on "melkein" kuin olisi kotona. Yael oli juuri pessyt Danan & Niinan, sillä heillä on tänään kisat. Danan eka startti kolmosissa. Michael tulee tänään lounaalle kotiin.