20090528_41.jpg

"Yllä kuva pentuagin vika kerralta kun sain samaan kuvaan noita muita punaisia. Freddy painii suosikkityttökaverinsa Ainon kanssa ja Ranskasta tuotu Nomi on taustalla. Nomin omistaja saattaisi olla kiinnostunut Freddystä astutus mielessä, kunhan nyt näkee mitä noista tulee, Nomikin kun on vasta 6kk.

Agilityssä harjoiteltiin pussia ja Freddy meni tosi hienosti ja putkestakin menee jo läpi kun sinne lähettää, ettei tarvii olla päässä vastassa :)

Käytiin muuten tällä viikolla Rajasaaressa kaverini ja hänen sheltin kanssa ja siellä vierähti melkein pari tuntia. Siellä oli tosi paljon koiria ja Freddy oli ihan innoissaan. Paljoa se ei kyllä vieraita ihmisiä pelkää kun meni kaikkien syliin istumaan, jotka siellä kallioilla vain olivat.

Tänään pesin ja ajelin Freddyn ja ihmeen hyvin antoi tassujen konetyötkin tehdä, tosin sellainen tassuterä varmaan helpottaisi tuota varpaanvälien ajamista. Föönauksessa on vielä vähän harjoiteltavaa ehkä molemmilla, kun ehtii koira kuivaa jo ennen kuin ehtii suoraksi föönata, ehkä tuo turkin laatukin on vielä vähän sellainen. Sitten vähän sen takamusta saksin ja ihan hyvä siitä mielestäni tuli, mutta muualta en sitten uskaltanutkaan alkaa napsimaan ettei tule peruuttamatonta vahinkoa :)  "

****

Upper photo is from last puppy agility training session and Freddy has found other red friends in there. Freddy was in dog park and he is very comfortable in there, not scared at all from strange people. Grooming starts to be easy with Freddy.

20090528_40.jpg