Sunnuntai on mennyt laiskan jouheasti. Nukuimme pitkään, söimme aamiaista ja menimme takaisin nukkumaan : )

Iltapäivällä Yael ja Daniel lähtivät partion suunnittelukokoukseen. Kaksi sudarilaumaa olisi tarkoitus viedä yöleirille ensi viikonloppuna. Karhunpennuista ei tule mukaan yhtään omaa johtajaa. Yael on mukana leikkitoimikunnassa, joten eiköhän hihasta löydy leikkejä joka lähtöön omille Tiikereille ja myös Karhunpennuille.

Itse kävin läpi viikon postin, joka oli odotellut kiltisti minua ja maksoin laskut. Lueskelin kirjaa ja myöhemmin meillä kävi vieraita. Mieheni vei Bichon viiden kilometrin kävelylenkille. Satoi kaatamalla ja nyt Bicho on kirjaimellisesti melko märkää huopaa. Pakko pestä se ensi viikolla.

Mutta Pet Expo lähestyy ja Rouskulla alkoi juoksu eli se siitä koiratanssikoirasta... Yael on lupautunut kolmeen esitykseen (agility, toko ja koiratanssi) ja nyt pitäisi keksiä nopeasti sijainen Rouskulle. Bicholla on juuri silloin laskettu aika, Dana ei kestä kovin hyvin paineita, vaikka osaa liikkeet ja Noora ei välttämättä ole siinä kunnossa, että pystyisi esiintymään, Niina paineistuu kaikissa rohkeutta vaativissa liikkeissä, joissa sen pitää kohdata ohjaaja (ylitse, alitse, jne). Koska koiratanssi esitys on pariesitys, lisähaasteen tuo se, että Yaelin kaverilla on oma koira myös aloittelemassa juoksua. Noora pystyisi esiintymään vieraankin ihmisen kanssa, mutta Noora ei ole kovin hyvässä kunnossa. Tytöt joutuvat todennäköisesti esiintymään heikompi tasoisilla koirilla, mutta ehkä se kasvattaa luonnetta...

Yael teki listan siitä, mitä kukin koira osaa ja kuinka varmasti, siitä sitten pitäisi koota esitys. Kolme plussaa tarkoittaa, että koira osaa tempun varmasti kaikissa olosuhteissa.

koiratanssi.jpg