... oli aikaa ihmetellä syntyjä syviä. Minun piti pestä ainakin kaksi koiristani, mutta niin vain päädyin sohvalle Tiede-lehti kädessäni.

1) Geenitestit: tahtoo myös!!! Kolmesataa dollaria ja sylkeä putkeen, niin geenien salat avautuvat.
https://www.23andme.com/
http://www.decodeme.com/
http://www.navigenics.com/

2) Malaria tappaa edelleen köyhissä maissa, mutta nyt siihen on kehitetty uusi tehokas, HALPA lääke. Toivotaan, että turhilta kuolemilta vältyttäisiin. Peräti 90% maailman terveydenhoidon ja lääketutkimuksen varoista suunnataan tauteihin, jotka uhkaavat rikkainta kymmentä prosenttia väestöstä.

3) Google opastaa tähtitaivaalla. Lataa kännykkääsi Googlen Sky Map, osoita tähtitaivaalle ja sovellus laskee sijaintisi GPS:n avulla, vertaa puhelimen etsimen näkymiä tähtikarttaan ja kuvaan ilmestyy tähtien ja planeettojen nimet. VAU.

4) Teleportaatio. Esikoisellani oli tiukat mielipiteet siitä, onko teleportattu ihminen sama alkupisteessä ja loppupisteessä.

Ja vielä loppukevennys kvanttifysiikan merkeissä, kävin esikoiseni blogissa ja siellä oli linkki videoon, joka esitteli kymmenennen ulottuvuuden. En viitsi paljastaa loppuhuipennusta, mutta esikoiselleni: "Mitä minä olen aina sanonut ajasta???!!!"