20081102_04.jpg

Esikoiseni kertoi kuinka hauska oli leikkiä helikopterilla. No arvatkaapa kenen asunnossa se helikopteri lenteli lauantaina? Kun helikopteri häädettiin ulos, se melkein lensi vastapäisen talon katolle. Nyt tyttäreni lähti yökyläilemään kaverinsa luo ja vei helikopterin mennessään. He aikovat leikkiä sillä sydämensä kyllyydestä...

20081102_03.jpg

Toinen esikoiseni mainostama juttu oli kotikaraoke. No, nyt lapseni siis laulelivat kilpaa kanarialintujen kanssa. Michael on aina osannut laulaa, hän oli solistina peruskoulussa ja osallistui laulukilpailuihinkin. Yael on myös osannut laulaa, mutta ei ole ollut halukas laulamaan soolona. Hän kyllä oli koulun kuorossa ja esiintyi usein. Kotikaraoke poisti eston laulaa soolona yleisölle.

Illan yllättäjä oli Daniel, jota olin aina luullut laulutaidottomaksi. Mutta nyt siis korjaantui tuokin väärinkäsitys. Kuopukseni osaa laulaa hyvin (kotikaraoke arvioi laulua jokaisen lauletun lauseen jälkeen)..

Mieheni on musiikillisesti lahjakas, hän pystyy korvakuulolta soittamaan perusinstrumentteja ja toistamaan sävelmän kuin sävelmän. Minua ei ole siunattu sävelkorvalla, olisin aikoinaan halunnut koulun kuoroon, mutta minua ei huolittu sinne.

Kunhan olen yksin, minäkin aioin laulaa lurittaa tuon mainion ohjelman kanssa (tosin laitan ensin ikkunan kiinni).

20081102_01.jpg20081102_02.jpg