20080608_5.jpg20080608_6.jpg

Aamulla heräsin hieman myöhään, sillä talossa vallitsi harvinainen hiljaisuus, vain Niina ja Dana olivat kotona.

Olin luvannut trimmata molemmat Match Showhun, mutta kiire tuli, suoraan sanottuna tein oman henkilökohtaisen ennätyksen. Pesin, föönasin, tein konetyöt ja leikkasin turkin alle tunnissa / koira.

Aamupäivä alkoi siis Match Showlla. Niinan sai sinisen nauhan ja Dana punaisen. Kumpikaan ei sijoittunut. Koska ilmoittautuminen oli meille ilmaista, asia ei harmittanut sen kummemmin. Heti kehien jälkeen oli koiratanssiesitys.

20080608_7.jpg20080608_8.jpg

Laitoin musiikin soimaan ja Yael aloitti esityksen. Esitys meni rutiinilla kuten aina ja Noora keskittyi kauniisti. Esityksen jälkeen kehään tuli kymmenkunta innokasta koiratanssista kiinnostunutta koirakkoa ja kävimme läpi helpohkoja liikkeitä, joita sitten jokainen kokeili oman koiransa kanssa. Yleisön pyynnöstä Yael veti esityksen vielä kerran läpi päivän päätteeksi.

Blogin kommentti antoi minulle vihjeen siitä, että temppuja taitava göötti olikin Uma Aaltosen koira... Uman blogissa siis kuva Noorasta. Ylimmässä kuvassa Aira Samulin ja Uma gööttiensä kanssa, "..halukkaat saivat kokeilla muutamaa liikettä suloisen mestarivillakoiran opastamana..." Arvatkaa, kuka on suloinen mestarivillakoira??? Heh heh... Meidän naftaliinista kaivettu kaljurotta.