r22.jpg

Daniel kilpaili Nooralla ja jossain vaiheessa oli selvää, että jos kisaamista haluttiin jatkaa, oli otettava uusi koiranpentu kasvamaan kisakoiraksi. Nimi oli tiedossa alusta asti, vaikka sitä yritettiin perheen naisväen puolesta muuttaa hieman naisellisemmaksi.

Rousku siis muutti meille ja sopeutui mainiosti nuorimpana joukkoon. Bicho omi heti pienokaisen äidilliseen hoivaan ja Rousku nukkuikin Bichon mahan päällä ja imeskeli Bichon vatsakarvoja. Sitten Rousku kasvoi ja alkoi vallata tilaa itselleen. Bicho vain katseli rakastavin silmin pikku kauhukakaran toimia, mutta Noora, Niina ja Dana olivat hätää kärsimässä, sillä Rousku on niitä fyysisesti isompi ja massiivisempi.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Kun Rousku varasti luun Nooralta, lauman ehdottomalta johtajalta (edes Bicho ei ollut koskaan kyseenalaistanut Nooran asemaa), niin Noorahan äimistyi moisesta röyhkeydestä ja hyökkäsi Rouskun kimppuun. Normaalisti pentu olisi alistunut ja juttu olisi ollut loppuun käsitelty. Mutta kun Rousku vingahti pelosta, niin Bicho ryntäsi paikalle suojelemaan "pentuaan". Kun tapaus toistui tarpeeksi monta kertaa, Noora jo vaistomaisesti katsoi, missä Bicho oli. Rousku vaistosi epävarmuuden ja rinta rottingilla kulki asunnossamme kuin euroopan omistaja.

***

Itse asiassa Rousku näyttää todella lupaavalta agilityradalla ja saikin nyt pääsiäsviikolla kaksi nousunollaa ykkösissä, sijoittuen molemmissa kisoissa toiseksi. Tämän kesän tavoite on nousu kolmosiin.

HAUn kisa

1 parson Tara Ratkiller Titbit Satu Mikkonen HAU 30,98 -13,02 0 -13,02

2 käävil Rousku Froggies Jumping Machine Yael Ovitz AGRY 34,45 -9,55 0 -9,55

3 auster Luka Sinimarjan Pelle Peloton Heidi Luostarinen I-HAH 37,79 -6,21 0 -6,21

KKK:n kisa

1 borter Tuuma Heathberry's Access Denied Pekka Tuomi BAT 30,91 -12,09 0 -12,09

2 käävil Rousku Froggies Jumping Machine Yael Ovitz AGRY 34,00 -9,00 0 -9,00

3 shelam Riina Peltsun Wilram-Picorina Jani Laitamäki TAMSK 37,39 -5,61 0 -5,61

Rouskun omat sivut