Ilmeisesti alan paranemaan, sillä tänään on ollut todella tylsää. 

Michael kävi eilen illalla viihdyttämässä äitiään. Yael piipahti aamupäivällä piristämään päivääni tuoden ruusukimpun ja ruokaa tullessaan. Pomoni soitti puolenpäivän aikaan kysyäkseen olenko vielä hengissä.

Henki pihisee ja olen saanut hoidettua mailini ja tehtyä rajoitetusti töitä.

Muuten alan pikkuhiljaa kiipeillä pitkin seiniä, olen lukenut vinot pinot kirjoja, kaikki aikakausilehdet, katsonut kaikki nauhoitetut TV-ohjelmat ja yrittänyt keksiä tekemistä, missä ei joudu seisomaan tai istumaan pitkiä aikoja. Kokemuksesta voin kertoa, että aika rajattuja ovat ajanviettokeinot sänkyyn sidottuna.

Tässä muutama linkki, millä olen viihdyttänyt itseäni:

1) Yaelin musiikki, jota hän käytti viimeisessä koiratanssiesityksessään Lemmikkimessuilla. Olen viihdyttänyt itseäni musiikkivideolla.

Sanoitus sopii itsesäälissä rypeville, sillä jokainen meistä tarvitsee jonkun, joka tarjoaa suojaa sateelta:
"Now that it's raining more than ever
Know that we'll still have each other
You can stand under my umbrella
You can stand under my umbrella"

2) Michaelin essee MMORPG maailmoista eli virtuaalimaailmojen vaikutuksesta elämään.

"Pelit eivät ole enää missään nimessä pelkästään nuorten harrastus, sillä arvioiden mukaan suomalaisen pelaajan tyypillinen ikä on 37 vuotta (Tampereen yliopisto, 2007). Kun suurimpien verkkopelien pelaajamäärät lasketaan jo miljoonissa, sen on vaikea välttyä median huomiolta. Niinsanottu vanha media, joihin lasketaan esimerkiksi sanomalehdet ja televisio, on uutisoinut pääosin verkkopelien vaikutuksista pelaajiin.

Tutkin tässä esseessä sitä, millaiset pelien sisäiset tapahtumat ylittävät uutiskynnykset ja löytävät suuren yleisön huomion. Lisäksi tarkastelen sitä, miten pelien transmediaalisuus ja osallistumiskulttuuri on vaikuttanut sähköisen median uutismaailmaan. Essee on jaettu kolmeen osaan: transmediaalisuus, uusmedia ja pelaamaton kansanosa sekä osallistumiskulttuuri. Lopuksi esitän omia näkemyksiäni virtuaalimaailmojen tulevaisuudesta."

Minun kommenttini: tässä tilanteessa taivaalle kiitos virtuaalimaailmojen olemassaolosta. Farmvillessä olen saanut avaruusoliomutanttilehmän ja ostin ihan muuten vain omaksi ilokseni kasvihuoneen.