20081023_01.jpg

Noora ja Aku olivat meillä tänään päivähoidossa. Kuvassa, jonka otin kun tulin töistä, Noora makoilee itseensä tyytyväisenä.

NOORA TEMPAISEE OSA I

Eilen Michael meni Roosaa vastaan junalle, kun Roosa oli tulossa töistä. Juuri kun Roosa oli laskeutumassa junasta, Aku riehaantui hyppimään voltteja ja Noora päätti vetäistä päänsä pannasta (se osaa sen hyvinkin).

Noora päätti lähteä junaan ja nousi jo portaita, kun Michael sai sen napattua juuri ennenkuin ovet sulkeutuivat. Michaelille tuli kylmä hiki otsalle, kun hän näki sielunsa silmin Nooran matkalla Kirkkonummelle ja sieltä kyyditettynä taas Viikkiin.

NOORA TEMPAISEE OSA II

Tänään Noora tempaisi meillä kotona. Yael oli juuri lähdössä hakemaan postia laatikosta ja viritteli oven lukkoa siten, ettei se mene lukkoon. Kun hän räpelsi lukkoa, Noora päätti livahtaa ulos ovesta ja hyppi innoissaan Yaelia vasten. Siinä onnen hurmiossa Noora hyppäsi päin Yaelia, joka horjahti vasten ovea, muks ja EIIII, ovi napsahti kiinni ja lukkoon, Yael ja Noora ulkopuolella. Ilman avainta ja kännykkää.

Yael joutui kiipeämään pari metrisen aidan ylitse takapihallemme ja taiteilemaan kukkasipuleita täynnä olevan kukkapenkkimme yli... (hyvä Yael, olisin saanut hepulin, jos sipulit olisi tallottu). Onneksi takapihan ovi oli auki ja loppu hyvin, kaikki hyvin.

KYLLÄ AKUKIN OSAA TEMPAISTA...

Koirapuistossa Aku sitten tempaisi, se ei antanut ottaa itseään kiinni. Kaikki muut koirat istuivat autossa ja odottivat, mutta Aku juoksenteli pitkin koirapuiston takalaitoja Yaelia vältellen.