Tänään kaikki viisi koiraa olivat kotona. Yaelilla oli illalla yksi tokon yksityistunti ja Bicho & Rousku pääsivät demo / häiriökoiriksi.

Kesken koulutuksen kentälle osui collie, jonka vanhempi omistaja kysyi, saisiko hänen koiransa leikkiä meidän koiriemme kanssa, kun collie-poju tuntui niin kovin innostuneelta. Yael muotoili ajatusta nopeammin, mutta ystävällisesti kieltävän vastauksen. Sekä Rouskulla & Bicholla on juoksu parhaillaan, joten ei ihme, että collie-poju oli innoissaan. Kun omistaja yritti jatkaa matkaansa, collie-poju pistu jarrut päälle, eikä omistaja saanut sitä kiskottua mukaansa.

Bichoa ja Rouskua ei taas collie olisi vähempää voinut kiinnostaa kesken koulutuksen. Onneksi myöskään koulutettavaa koiraa ei ylimääräinen katsoja häirinnyt. Villakoirat ovat villakoiria ja omistaja on kuitenkin huomion keskipiste useimmissa tapauksissa.

Kun koirat rauhottuivat kotiin, ne löhöilivät sulassa sovussa lattialla. Päätin piristää niiden iltaa ja pistin buffanenä bileet pystyyn. Bicho söi omansa ajatusta nopeammin ja niinpä annoin sille extran, ettei se varastaisi pikkukoirilta...