20080824_01.jpg20080824_02.jpg

Niina avasi SM-karsintanollien tilin tältä kaudelta ja tuli toiseksi ensimmäisessä startissaan. Toinen startti menikin sitten tahmeasti luultavasti kuumuudesta johtuen. Danan molemmat radat olivat täysin pohjat, se hyökki ratahenkilöiden kimppuun, ohitteli esteitä ja käveli radalla.

Rouskun rata meni hyvin, itse asiassa erinomaisesti. Se oli nopea, varma ja rata meni hienosti, vaikka kyseessä oli Herralan ns. tekninen rata, johon Rousku ei ole vielä ihan valmis. Rouskun kohtaloksi koitui aita. Aidalle tultiin oikealta näkyvältä muurilta. Aita kierrettiin vasemmalta silmukalla ja jatkettiin aidalle nro 17 vasemmalla. Rousku meni aidan oikein, mutta Yael lopetti ohjauksen liian aikaisin ja Rousku hyppäsi aidan takaisinpäin.

Kisoissa oli myös vanhoja tuttuja. Tarja ja Salsa saivat minut kuolaamaan valkoista isoa villakoiraa itselleni ja Yanda meni niin mainion radan, että minussa heräsi toivo Bichon kisaamisesta. Yanda oli nähnyt kentällämme kaneja ja se oli ihan täpinöissään etsiessään kaneja radalta. Ai, että koira ei osaa yleistää?

20080824_03.jpg20080824_04.jpg