Palasin mökille muokkaamaan viidakkoani. Aloitin rhodojen luota ja tein sinne oleskelualueen. Kukkapenkin rajasin vanhoilla pöllin pätkillä. Kitkin rikkaruohot ja vein sinne tuolit ja puupöllin pöydäksi. Voitte myös ihailla kuvassa alhaalla vasemmalla verkkoaidan edessä kasvavaa uutta kuusiaitaani : )

Ai ette näe mahtavaa kuusiaitaani? 10 pisteen vinkki: Katsokaa vasemmalla olevan tuolin käsinojan kehystämää kuusta. Eikö näy mitään? Ota ne lukulasit silmillesi! 5 pisteen vinkki: Katsokaa pöllin ja oikealla olevan tuolin välissä olevaa tumman vihreää plänttiä. 

Istutin penkkiin kuunliljoja, harjaneilikan taimia ja ruiskaunokki 'red boy':n taimia ja esikon sekä taustalle palo-ohdaketta. Alla oikealla olevassa kuvassa, kunnostettu penkki on oikealla saniaisten takana.

Ennen ja jälkeen kuvan pystyy ehkä parhaiten hahmottamaan etualan kuunliljoista ja takana näkyvästä päivänliljasta:

Tämän ennen ja jälkeen kuvan pystyy hahmottamaan parhaiten ehkä taka-alan koivua kiipeävästä köynnöshortensiasta (kuvassa oikealla) ja sen edessä viistosti vasemmalla olevasta tarha-alpi penkistä.

Pääsin työssäni noin puoleen väliin istutettua aluetta... Vein taka-pihalta kuunliljat mökille ja tein niille uuden penkin.

Osan kuunliljoista istutin pionien taakse rajaamaan metsää selvemmin erilleen pioneista. Tein myös uuden vaaleanpunaisen penkin, johon nostin kevätpikkusydämen (se ansaitsee paremman paikan) ja jaoin sen samalla useampaan taimeen. Jaoin penkkiin myös villisti levinnyttä hopeatäpläpeippiä reunakasviksi.