Aamu alkoi reippaasti, sillä Freddy on kotiutunut. Sillä meni vajaa kaksi päivää selvittää talon valtasuhteet.

* Nooraa ei kannata kiusata, se vain kävelee pois kuin Freddy olisi ilmaa, luokitus: tylsä.
* Niina on kiva kiusattava, sillä vaikka Niina murisee, se ei tee mitään, luokitus: mainio kohde.
* Danaa on erittäin hauska vaania ja kiusata, sillä vaikka Danasta lähtee hurja ääni, niin itse asiassa se jää siihen, luokitus: paras vaanittava kohde talossa.
* Rouskusta ei oikein ole iloa, sillä se ei suostu leikkimään, luokitus: tylsä.
* Bicho on mainio, luokitus: parasta ajanviihdettä.

Aamulla Bicho jyysti kenkää kaikessa rauhassa aamiaisen jälkeen, kun Freddy hiipi saalistamaan sen häntää. Bicho ei vaivautunut edes katsomaan, kuka sen häntää tappoi. Freddy hiipi, kyyristyi ja hyppäsi tappohypyn häntään. Saalis hampaissa ja sitten kuolinravistus. Uudelleen ja uudelleen.

Kun häntä oli tapettu, niin Freddy kiersi pöydän toiselle puolelle ja nappasi sotasaaliin Bichon nenän edestä, Bichon jyystämän kengän. Melkoista röyhkeyttä, sillä Bicholle sen omat lelut ovat pyhiä. Mutta Freddy onnistui kuin onnistuikin pihistämään kengänpohjan.

Sitten se hivuttautui pitkänä uuteen iskuun, jolloin Bichokin havahtui katsomaan, mitä Freddy kiusankappale oikein touhuaa...

Lopulta savannien hurja leijona uupui ja nukahti omalle tyynylleen. Mieheni löysi tyynyn jostain ja heitti sen puolileikillään lattialle, kun Freddy saapui. Yllättäen siitä tulikin Freddyn lempipaikka.