Katselin ruokalehteä ja ilmeisesti olin nälkäinen, sillä useampi resepti nosti veden kielelleni. Päätimme kokeilla friteerattuja sipuleita ja ne olivat todella hyviä. 

2 isoa sipulia
1 l rypsiöljyä
 
Taikina:
1,5 dl vehnäjauhoja
1 valkuainen
1 dl maitoa
1 rkl voisulaa
0,5 tl suolaa
 
Leikkaa kuoritut sipulit reiluiksi viipaleiksi. Erottele renkaat toisistaan. 
 
Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi ja sekoita siihen jauho, maito, voisula ja suola.
 
Kuumenna öljy 180 asteiseksi, jos et omista lämpömittaria, tee leipätesti. Tiputa  öljyyn pieni pala vehnäleipää. Jos se ruskistuu kauniisti minuutissa, on öljy sopivan kuumaa. 
 
Kasta sipulirenkaat taikinaan. Uppopaista pienissä erissä kauniin ruskeiksi. Tarjoa majoneesin kera.