20080802_02.jpg

Aamulla heräsin puoli seitsemältä Yaelin kotiutuessa Veikkolasta Rouskun kanssa ja hiivin hiljaa kuin hiiri alakertaan. Jostain syystä myös mieheni ja Daniel kömpivät perässäni aamiaiselle ennenkuin ehdimme lähteä Kirkkonummelle eli ihan pientä ääntä meistä on voinut lähteä...

Ensimmäinen startti oli yhdeksältä (18 koirakkoa) ja rata oli teknisesti pelkkää valssia. Koska Yael ei ehdi valssata Rouskun kanssa, niin radalta tuli 6 kieltoa eli hylky. Radalla oli tuomariharjoittelija ja kaikki kiellot oli merkitty tuloslappuun.

Toinen startti oli kymmeneltä (17 koirakkoa) ja rata oli teknisesti pelkkää takaaleikkausta. Rousku ei osaa takaaleikkauksiakaan, vaan varmistelee turhaan, missä hukkaantuu aikaa. Rataantutustumisessa yksi paikka huolestutti meitä, kapea pitkä vienti hypyltä (kuvan vasemmassa laidassa) A:n ja toisen hypyn välistä putkelle (Rousku ei osaa putkea ulkoreunalta). Rata meni kuitenkin hyvin, lukuunottamatta keppien sisäänmenoa. Yael lähetti Rouskun kepeille, kun unohti, että Rousku ei ole Niina.

20080802_03.jpg

Kolmas startti oli yhdeltätoista (12 koirakkoa) ja rata oli pelkkää pyöritystä eli teknisesti helppo. Rousku hyppäsi kuitenkin keinulta alas, taivas tietää miksi, se ei ole koskaan aiemmin loikkinut keinua. Yael kääntyi kysymään tuomarilta, mikä virhe oli, kielto vai vitonen ja tuomariharjoittelija aukoi ja sulki nyrkkiään, mutta sanoi lopulta "vitonen", jolloin Yael spurttasi takaisin vauhtiin ja pinkoi radan loppuun.

Emme saavuttaneet tavoitettamme eli nousunollaa, mutta kahdella viimeisellä radalla Rousku sijoittui kolmanneksi mikä oli ihan hyvin Rouskulta vitosilla.

20080802_04.jpg