20081215_90.jpg

Mr. B tuli illalla meille rastahippinä. Mr. B. on melko iso kääpiö ja koska turkkia on vaikka muille jakaa, huolestuin, etten ehdi tehdä sitä kahdessa tunnissa. Niinpä sovimme hieman lisäaikaa trimmaukseen.

Se oli melko likainen, jouduin saippuoimaan sen kahteen kertaan. Ensimmäisellä kerralla musta vesi vain virtasi. Onneksi kun aloin föönaamaan sitä, turkki aukesi helposti. Rastat olivatkin vain kikkuroita, eivät huopapaakkuja. Ainoastaan jalkojen alaosiin ja etujalkojen väliin jäi hieman huopaa. Niiden selvittelyyn aika ei riittänyt. Mutta isoturkin, pään, korvat, selän ja jalkojen yläosat sain takuttomiksi.

20081215_91.jpg

Mr. B:tä on mukava laittaa, sillä se seisoo kärsivällisenä kuin Jäyhä Jököttäjä. Itse asiassa kun leikkasin sen etujalkoja, huomasin nenäni olevan sen karvoissa kiinni ja samanaikaisesti tunsin sen lämpimän läähätyksen korvassani, silloin tajusin, kuinka tärkeää on voida luottaa koiraan, kun sitä laittaa. Jos koira päättää purra, kasvoni ovat mennyttä.

Mutta Mr. B. seisoi kärsivällisenä kun leikkasin karvaa pois puoli muovipussillista. Laskiessani sen lattialle, minusta tuntui, ettei siitä ollut lähtenyt yhtään karvaa pois, niin tuuhea sen turkki on.

20081215_96.jpg