20080801_03.jpg20080801_04.jpg

...mutta Nooralla ei ollut ikävä Yaelia, mikä Yaelin oli pakko tunnustaa pari tuntia Nooraa katseltuaan Michaelin luona.

Kämppäkaveri on selkeästi parempi kuin edelliset. Aku kunnioittaa Nooraa, eikä yritä tappaa sitä, mikä on selvä parannus verrattuna aikaisempiin kämppiksiin. Sohva on, ah niin paljon pehmeämpi ja parempi, eikä tilasta tarvitse taistella neljän muun kämppiksen kanssa.

20080801_06.jpg

Uusi kämppis on hieman outo, mutta ehdottomasti hyväntahtoinen. Uudet lelut ovat parempia ja niillä uskaltaa leikkiä ilman tappelun vaaraa. Kämppis ei pistä kovin pahakseen, vaikka hieman hänen leluillaan leikkiikin. Uudella kämppiksellä on mielenkiintoinen tapa viettää aikaa Michaelin kanssa (huomaa tarkkaavainen katseeni), mutta olen jo nähnyt niin outoa käytöstä edellisiltä kämppiksiltäni, ettei minua hämmästytä enää mikään.

Niinpä kun Yael oli lähdössä kotiin, minä yritin muina miehinä leikkiä kuuroa Yaelin huudellessa minua ovelta, ettei minun vain tarvitsisi lähteä täältä pois. Sitä paitsi olen jo reilusti voiton puolella öisten nukkumajärjestelyjen suhteen. Tosin kerroin oli niin heikko minun häviölleni (4-0), ettei lopputuloksesta taida hyötyä voittoni puolesta veikanneet.

***

(2.8.) Päivi kyseli, onko Noora muuttanut pois kotoa. Vastaus on, en tiedä. Michael asui Nooran kanssa kotonamme 8 vuotta, joten Nooralle Michael on osa perhettä. Michael muutti takaisin Espooseen kuukausi sitten 5 minuutin ajomatkan päähän meistä.

Nooralla on ollut jatkuvia tappeluita Rouskun ja Bichon kanssa, jotka ovat pahentuneet koko ajan. Mikä on parasta Nooralle? Onko se tarpeeksi terve muuttaakseen? Eläinlääkärin mukaan sillä ei ole mitään fyysistä havaittavissa olevaa vikaa terveystarkastuksen perusteella. Viihtyykö Noora uudessa ympäristössä? Häiritseekö sen haukkuminen ja eroahdistus kerrostalossa naapureita? Tuleeko se toimeen Akun kanssa ja päinvastoin? Noora osaa olla todella itsepäinen, ovatko sen pinttyneet tavat liikaa Michaelille ja Roosalle?

Seuraamme tilannetta nyt alussa päivittäin, mutta toistaiseksi näyttäisi siltä, että Michaelin ja Roosan luona asuminen voisi toimia. Yael yritti houkutella sitä perjantaina mukaansa, mutta huonolla menestyksellä ja se vakuutti meidät vanhat kotijoukot siitä, että ainakin Noora näyttää tehneen päätöksensä.

20080801_07.jpg20080801_08.jpg